dinsdag 19 juni 2018

Diertjes Dinsdag #10


Hé HALLO! Welkom op deze laatste Diertjes Dinsdag!
Vandaag heb ik een keer geen kaart, maar een totaal andere creatie waarbij de diertjes in het zonnetje staan! Ik ontwierp een invulboek voor de kleuterklas, als afscheidskadootje voor de juf.
Een gezellige invulpagina voor elk kind met persoonlijk verhaaltjes en tekenruimte.
Ik ben nu toch zó benieuwd hoe het wordt!
Vandaag bij mij de aapjes. Eigenlijk vind ik hun 10e plaats toch niet helemaal tof... maar schuiven met de top10 doe ik nu maar niet meer :)

voor degenen die benieuwd zijn naar de binnenkant van het invulboek:Komen jullie volgende week dinsdag weer gezellig langs op onze blogs?
We maken dan de winnaar bekend, en hebben nog een héél leuk nieuwtje voor jullie!


Nu op naar LINDA voor nog meer dierenpret :)
Een fijne dag vandaag en geniet nog even van je blogger leeslijst vol dieren!

Groetjes, Gerdine

22 opmerkingen:

 1. Waw, wat een schitterend leuk idee, en zo mooi uitgewerkt!
  Bij mij een vosje-voetbalsupporter vandaag.
  Dankjewel voor jullie toffe initiatief!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee, mooi! De aapjes blijven tof, zo lekker ondeugend... Bedankt voor de organisatie van de top 10, erg leuk initiatief van jou en Linda!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gerdine,
  wat leuk voor de juf zeg! Het ziet er al zo gezellig uit en dat zal een mooi aandenken zijn.
  Jij ook bedankt voor het organiseren van deze leuke challenge. Ik heb er van genoten. Het maakte ik dat ik vel vaker dan anders de diertjes te voorschijn haalde.
  Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave creatie heb je ervan gemaakt!
  Bedankt dat wij mee mochten doen aan jullie leuke uitdaging het was een waar feestje om elke week de leuke creaties voorbij te zien komen met de leuke diertjes van Eline.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Gerdine,
  Wat een ontzettend leuk idee Gerdine, en wat heb je het leuk gemaakt. Dat zal zeker in de smaak vallen bij de juf.
  En de aapjes passen daar heel goed bij.
  Jammer dat het vandaag de laatste keer is, ik heb er heel graag aan meegedaan en mocht er weer eens iets nieuws komen doe ik weer heel graag mee.
  Hartelijk bedankt dat je het op "pootjes" hebt gezet samen met Linda.
  Bij mij doet meneer Vos mee vandaag en hij heeft al zijn vriendjes uit mijn top 10 meegebracht om nog één keer samen op pad te gaan.

  Liefs,
  Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat leuk gemaakt Gerdine, dat zal de juf vast leuk vinden! De aapjes blijven ook zo leuk, bij ons hangt hij er stiekem ook weer bij vandaag. Maar de hippo staat vandaag echt in de spotlights bij ons op de blog. Stiekem heb je dit kaartje natuurlijk al in het echt bewonder. Wat leuk en lief dat je er een blogpost van gemaakt hebt! We willen je nogmaals bedanken voor deze leuke uitdaging, we hebben ervan genoten!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een origineel afscheidscadeau voor de juf gemaakt Gerdine, de aapjes passen daar perfect bij. Bedankt om samen met Linda deze leuke diertjes top 10 te organiseren.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat ziet dit er Fantastich uit, wat zal het een werk geweest zijn:)
  Bedankt voor deze leuke challenge.
  groetjes Maura

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige creatie als afscheidscadeautje voor de juf! Ik heb uit mijn onderwijsjaren ook nog tal van dat soort mooie en lieve knutsels, zo leuk. Binnenkort een reünie van de school waar ik een tijdlang werkte, ik neem alles mee, kunnen we herinneringen ophalen :-)
  Ik heb deze week de bij en het lieveheersbeestje gebruikt, ik geloof niet dat ik die al in een andere top 10 zag langskomen :-)
  Heel erg bedankt voor de leuke en gezellige uitdaging!
  Tot blogs,
  groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet er dit prachtig uit! Echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super Gerdine!! En zo origineel. Wordt vast super gewaardeerd door juf. En wat jammer dat dit de laatste keer, ik heb er super van genoten. Bedankt voor het organiseren samen met Linda.
  Fijne week!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Gerdine,
  Voor de allerlaatste keer kunnen we vandaag genieten van deze challenge!
  Wat een werk hebben jullie eraan gehad, om dit wekelijks weer voor ons te organiseren. Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken en natuurlijk gaan we nog gewoon door met genieten van al die leuke diertjes die er al zijn én die er nog gaan komen.. Want Eline kennende, is ze nog lang niet klaar met bedenken en ontwerpen ;-)

  Wat een leuk idee om een boek te maken voor een juf met allemaal verschillende pagina's om in te vullen. Bedankt voor de tip!
  Nee.. schuiven met je top 10 moet je zeker niet doen. De aapjes zijn leuk en mogen best in de top 10 staan hoor!
  Alhoewel ik het ook lastig vond naarmate we dichter bij nr. 10 kwamen. Eerlijk gezegd heb ik nog zoveel diertjes die ik graag ook een TOPplekje zou willen geven ;-)
  Ik ben benieuwd naar de andere deelnemers. Vandaag kan ik nog 1x zeggen ; Tot volgende week!

  Groetjes Janneke


  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk idee om dit zo te maken, wel een hoop werk om dit voor de hele klas te maken. Meestal zijn de kleuter juffies erg van het knutselen dus jouw werk zal zeker gewaardeerd worden. Bedankt voor wat jullie hebben gedaan, ik ben benieuwd welk diertje het populairste is.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat goed bedacht dit eindstuk van deze leuke uitdaging! Wat is jouw apencreatie mooi geworden. Heel erg bedankt voor het organiseren van deze uitdaging. Ik heb er met veel plezier aan meegedaan! Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een leuk boek zo! Dat is echt een leuk idee.
  Bedankt voor het organiseren van deze leuke top 10. Ik heb elke week weer genoten van al die moois. Super bedankt.
  Tot volgende week, toch nog 1 keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk idee zo. Dit keer sta bij mijn een kerstkaart met een pinguin op de blog. Bedankt voor het organiseren van deze top 10 challenge. Iedere week heb ik genoten van alle mooie en orginele kaarten. Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel tof en origineel cadeautje. Super leuk gemaakt. De aapjes slingeren lekker rond zo. Dat gaat goed ontvangen worden denk ik zo.
  Heel erg bedankt voor het organiseren van deze dieren dinsdag. Ik vond het echt heel leuk om mee te doen. & ik hoop stiekem dat het nog eens terug komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Gerdine,
  Wat super leuk gedaan! De juf zal het tof vinden!
  Super bedankt voor de leuke uitdaging die jullie voor ons als volgers hebben georganiseerd!
  Ik vond het geweldig om iedere week alles te bekijken!
  Stiekem 10 weken lang een kadootje ;)
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat ontzettend jammer hé, de allerlaatste. Het was zo leuk om elke week weer te doen. Jij en Linda hebben er echt een top challenge van gemaakt. En jij hebt een top creatie gemaakt. Wat een werk maar wat een leuk idee. Mijn dochter zit volgend jaar in groep twee dus dit is wel een heel leuk idee om te onthouden.
  Enne volgende week kom ik gewoon weer langs hoor.
  groetjes Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nu ben ik toevallig een juf, en ik kan je zeggen dat ik ontzettend blij zou zijn met dit cadeautje! Zo mooi en origineel! Dat is iets dat de juf voor altijd bij zich zal houden! Ook jij bedankt voor de leuke challenge, het was leuk meedoen! (o ja, en ik laat de ooievaar zien ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 21. your book is amazing!
  thank you for the challenge.

  BeantwoordenVerwijderen