Over mij

Welkom op dit gezellige creatieve blog! Je kunt hier alles vinden wat het dagelijks leven leuk maakt. 

Wat kun je hier vinden? Allerlei creatieve hobby's, knutselen met de kids, recepten, ideetjes voor in je huis, vrolijke traktaties, handige tips, kadootjes, en natuurlijk heel veel zelfgemaakte kaarten. 

Kaarten maken is mijn grote passie. Mijn favoriete merk is Marianne Design. Daar ben ik al jaren een groot fan van. Verder ben ik gek op rolletjes tape, lint en kant, stempels en heb ik inmiddels een grote collectie malletjes en paperpads. 

Mijn naam is Gerdine, ik ben 31 jaar oud, al ruim 10 jaar gelukkig getrouwd, moeder van een lieve zoon en dochter en op dit moment ben ik fulltime thuis. Ik heb een aantal jaren gewerkt als activiteitenbegeleidster bij mensen met een beperking en later in een verzorgingshuis. Een beroep waarbij ik mijn creativiteit lekker kon laten gaan. Maar op dit moment ben ik thuis ook weer lekker bezig met creatieve hobby's. Sinds 2014 heb ik een stansmachine en sindsdien is er weer een hele wereld opengegaan voor mij op hobbygebied. Ik maak al kaarten vanaf dat ik kon knippen en heb het altijd als hobby gehad. In mijn tienerjaren was ik vooral druk met stempelen, dat was toen erg in. Dat ging langzaam over naar scrapkaarten en later juist weer clean and simple (CAS). En mijn stijl nu is... ehm... een combinatie van alles! En ik doe er altijd allerlei andere creatieve dingen bij. Ik probeer graag nieuwe dingen uit. Sinds ik een eigen huis heb, zijn dat ook vaak dingen voor in huis. En inmiddels ben ik druk bezig met mijn kinderen een creatieve opvoeding te geven, en ben ik altijd op zoek naar leuke kinderknutselideetjes. Ik vind het leuk om andere blogs te bezoeken, er inspiratie op te doen en vooral te zien wat een creativiteit er mogelijk is met dezelfde hobbymaterialen. 

De afgelopen tijd ben ik wat actiever op mijn Instagram account 'Leuks van Gerdine', daar plaats ik sneller foto's van lopende projectjes of de kaarten die klaar zijn. 

Gezellig dat je er bent! En tot snel!

Creatieve groetjes,
Gerdine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten