zaterdag 3 maart 2018

#Craftdates


Allereerst een warm welkom aan mijn nieuwe volger! Ik kan helaas niet zien wie erbij is gekomen, anders zou ik je persoonlijk welkom heten natuurlijk :)

Gisteren ben ik naar de opening geweest van Knus & Zo in Barneveld, waar Gerda's Hobbyshop uit Putten nu ook een mooie winkel in Barneveld in heeft geopend. Er was een demonstratie en natuurlijk was het heerlijk om even lekker te snuffelen in een 'echte' winkel. Online bestellen is heel handig, maar snuffelen in een hobbywinkel is puur geluk...
Er stonden mooie voorbeeldkaarten met o.a. deze materialen van de februari collectie van Marianne Design. Ik ben nog een beetje aan het stoeien met de plaatjes, zoals ik al schreef in een eerder blogbericht. Nu zag ik gistermiddag dat de demonstratrice ze combineerde met bordeauxrood en zo vond ik ze allemaal wél heel mooi uitkomen! Ik heb een scrapvel in de goede kleur erbij gekocht en nog maar een paar knipvellen natuurlijk... Dus binnenkort laat ik weer meer zien!
Deze kaart vond ik wat betreft de kleuren ook goed geslaagd, maar dit plaatje is ook gewoon mijn favoriet van het knipvel.

Ook heb ik wat nieuwe materialen in huis waar ik nog niet eerder mee werkte, namelijk de lettersjablonen van Dutch Doobadoo en leuke stempeltjes van My Favorite Things.
Om mezelf eens even uit te dagen. 
Lekker weer fris ertegenaan in het nieuwe jaar.

Hieronder nog 2 close-up foto's zodat je de details wat beter kunt zien...

Creatieve groetjes,
Gerdine
Gebruikte materialen voor deze kaart:

- Kraftpapier
- Pretty Papersbloc 'Herbs&Leaves' PK9152 en 'CraftyPatterns' PB7054
- Knipvel MATTIE'S MOOISTE - NEEDLEWORK MB0172
- Craftables 'Knitting and woole' CR1235
- Collectables 'Rosettes & Labels' COL1444
- Clearstamps 'Eline's huis'
- Touw en parelpen


Herbs & Leaves Eline's Crafty Patterns Mattie's Mooiste - Needlework Knitting & Woole Rosettes & Labels 

3 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje Gerdine!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi plaatje! EN je kaart is natuurlijk prachtig. Ik ben anderhalf jaar geleden in Barneveld geweest in een grote winkel waar allerlei winkeliers hun producten mochten verkopen. Toen had Gerda daar een paar vierkante meter. Maar als ik je goed begrijp heeft ze nu een winkel erbij!
    Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen