dinsdag 24 mei 2016

Liftchallenge #104O wat was deze liftchallenge moeilijk deze keer... Ik heb er een paar weken tegenaan zitten hangen, maar ben nu toch maar begonnen en het resultaat viel me weer mee... Ben je benieuwd welke kaart ik heb gelift? Kijk snel bij liftkaart-104 op het Liftchallengeblog. 

Ik schilderde de achtergrond met acrylverf en stempelde de bloemetjes precies op de geschilderde rondjes... De vrolijke kleuren van de oorspronkelijke kaart aangehouden. Op de foto lijken ze donkerder dan in het echt. Ik tekende nog wat vrolijke randjes met de fijnlijner in rood, oranje en zwart om het geheel wat sprekender te maken, anders vond ik de rand wat saai. Nu knalt het er meer uit. Benieuwd naar de volgende liftkaart... 

Creatieve groetjes,

Gerdine 

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je toch een poging deed en die is zeker goed gelukt, een heel eigen uitwerking! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Gerdine.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar dat het soms uit de tenen moet komen, maar super leuk dat je de uitdaging toch bent aangegaan. Lekker vrolijk deze lift, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen